Biografie

Trupa este un mix  de muzicieni cu o bogata experienta. Fiecare membru a activat cel putin intr-o trupa, inainte de a face parte din aceasta, iar lucrul asta ii confera trupei, si implicit muzicii pe care ea o produce, un statut deosebit.
Alin Timofte este numele pe care toit il asociem cu apreciata trupa Trei, Doi, Unu si care a avut un impact deosebit in muzica crestina in special datorita calitatilor lui vocale dar si compozitiilor si aranjamentelor de exceptie. De asemenea numele de Alin Timofte apare pe copertile multor album tocmai datorita implicarii lui intense in realizarea multor materiale muzicale crestine romanesti, unele chiar de referinta.

Dinu Onea este proabil cel mai adanc inradacinat in muzica, fiind membru al consacratei trupei Halelu-Jah, despre care putem spune ca a pus bazele muzicii crestine contemporane in Romania. Alaturi de Ovi Borz,  Mihai Groza  si Axel Serbanescu au avut o activitate bogata in trupa Elim, in vremuri in care multi artisti “au pus armele jos”.

Axel Serbanescu este probabil revelatia acestei formule, fiind, pe de o parte, cel mai tanar membru al trupei dar si unul dintre cei mai talentati chitaristi crestini din Romania

Chiar daca Alin Timofte Band aliniaza o echipa foarte diversificata ca varsta si gusturi muzicale,  valoarea individuala isi spune cuvantul in ceea ce trupe produce, conferindu-i stil, personalitate si maturitate spirituala.

Trupa se afla in fata lansarii primului album (in octombrie 2010) , intitulat “Sfant Esti doar Tu”, dupa ce, in prealabil, au lansat pe net single-ul “Ingenunghez”.
Sursa: Contrast Media