Biografie

Ami & Crista este o trupa din Cluj-Napoca si are la activ 3 albume, multe din cantecele compuse de ele fiind deja cunoscute in randurile ascultatorilor de muzica crestina din Romania. Trupa prezinta un stil pop, dar selectand elemente care apartin si altor stiluri: R&B, Soft Rock, Alternativ. Avand un background muzical solid (studii muzicale in diferite institutii din Cluj-Napoca), Ami si Crista introduc o nota profesionista in fiecare piesa in care ele se implica.
Desi diferite ca timbru vocal, vocile se armonizeaza si se completeaza asigurand cantecului o alternanta de interpretare, o compozitie aparte. Crista este vocea puternica, provocatoare, construita pe improvizatii complexe dar sigure, Ami este vocea calda, linistita, de natura angelica.

Primul album semnat de cele doua artiste a fost facut in colaborare cu Contrast Media si sub numele de “Electric”. A fost albumul care a incurajat urmatorii pasi facuti de Ami si Crista. Reprezentand doar o parte din ceea ce si-au dorit din punct de vedere muzical,  privit ca o etapa de inceput, artistele au evoluat la urmatorul stadiu,  au realizat proiectul “Aproape de mine”. Acest album aduce multe elemente care reflecta viata personala, este extrem de elaborat abordand un stil pop cu elemente clasice. O combinatie de stari sunt exprimate in piese ca:  “Juramant”, “Odihnit” , “Scapare” .

Pentru cel de-al treilea album al carierei lor , Ami & Crista fac o incursiune in trecut pentru a aduce generatiei actuale valori proabil uitate si prafuite de timp. Albumul se numeste, tocmai de aceea, “Amintiri”. Un album cu cantece compuse si adaptate impreuna cu tatal lor, el fiind autorul majoritatii pieselor.

Sursa: Contrast Media