Biografie

“Nu imi place omul caruia nu ii place muzica. Nu este inventia noastra: este un dar din partea lui Dumnezeu. O asez alaturi de teologie. Satan uraste muzica: stie ca ne vindeca de tot ceea ce este rau.”

Martin Luther

Autentik Band este o trupa formata din patru baieti pasionati de muzica, provenind din Oradea, care vor sa-si foloseasca talentul in slujirea lui Dumnezeu prin muzica si mesajul atasat ei.

Numele trupei invoca ideea de autenticitate in tot ce trupa exprima si produce. Totodata se refera la un mod de inchinare veritabil in fata lui Dumnezeu, pe care trupa doreste sa-l promoveze in fata ascultatorilor ei. Trupa are deocamdata inregistrate doua piese: “Binecuvantarea Ta”, si “In fiecare zi”, piesa realizata in colaborare cu Tonea Filip  (Tonea Band).

Visul de a construi aceasta trupa a inceput in anul 2010, cand activitatea membrilor era  in special orientata catre programul bisericii,  conferinte si intalnirile de tineret din oras. Visul a evoluat inspre ceea ce trupa este acum, capatand o identitate, dar pastrand valorile asimilate pe  tot parcursul activitatii lor muzicale.

 

Sursa: Contrast Media