Biografie

Pe Beck Corlan o cunoastem mai mult din postarile video sau de alt gen, insa pare suficient pentru a ne forma o parere transparenta si, spunem noi, obiectiva asupra ceea ce ea reprezinta, in calitate de purtator al mesajului Adevarului. Asadar, sub impresia solida ca o cunoastem, putem afirma ca pentru Beck a scrie cantece nu e o aptitudine , nici o ocupatie, e modul de viata pe care la adoptat pentru ca in asta isi regaseste, ca intr-o oglinda, forma sufleteasca. E artisul care nu trebuie spuna “doi, zece” inainte sa inceapa sa cante, pentru ca tot ce are nevoie e o chitara, niste percutii improvizate, cativa prieteni cu chef de joaca, iar vocea-i impecabila face restul.

Mai stim ca Beck este din Timisoara, ca i-a placut sa studieze literele si socio/psihologia, si ca provine dintr-o familie mult legata de muzica crestina. Mai mult decat atat, avem cateva ganduri ale ei care va pot completa imaginea, in caz ca nu ati inteles:

“Ce ne face pe noi oamenii speciali? Oare scumpa mama care ne-a nascut? Oare spiritul puternic al tatalui ce ne-a indrumat pasii spre tintele si standardele mari? sau oare e ceva in interiorul nostru care zace-n infinitul universului imens, si brusc la intampare ia nastere in fiecare? asdfghjkl;sdfghjklxcvbnmbnm ? nu incercati sa deslusiti ce-am scris acolo, au fost taste fara sens , asa sunt gandurile mele. Noi tot incercam s-aflam, care-i de fapt toate schema cu viata, pasiunea, talentul, gusturile, ideiile noastre, cine suntem de fapt! ? !

Eu, am aflat!

Sunt o creatie, a unor Maini perfecte, a unui Spirit bland, dar ferm inca de la inceput! Sunt creata pentru a iubi si-a naste dragoste din orice lucru ce-mi sta-n drum (nevoia cea mai mare a omenirii), sunt creata sa cant si sa transmit totusi mai mult decat un cant. sunt creata sa ma bucur si sa visez, sunt creata sa ascult si sa invat, sa aplic si sa transmit informatii nemaipomenite, retete pentru suflet si inima care fac minuni daca te disciplinezi sa le gatesti zilnic in bucataria inimii tale. E incredibil, m-a creat sa fiu o minunata…dar, cine sunt defapt?”

Sursa: Contrast Media