Biografie

Practic Callatis Praise nu este o trupa ci o echipa de inchinare. A fost dificil pentru  mebrii trupei sa-si gaseasca un nume. La inceput au vrut sa se numeasca `Rhema` care inseamna`cuvantul revelat a lui Dumnezeu`, dar au renuntat, pentru ca Dumnezeu le-a pus in inima Mangalia, orasul lor de provenienta iar Callatis este numele grecesc al orasului care in vechime era un port foarte bogat. Asadar, calauziti de Dumnezeu, au dezgropat vechile resurse, vechile fantani si si-au dorit ca Mangalia sa devina un oras al lui Dumnezeu. De aceea astazi ei sunt Callatis Praise.
`Cea mai inalta chemare a noastra este sa ne inchinam Domnului. Cu alte cuvinte,scopul pentru care am fost creati este sa ne inchinam Lui si sa-L laudam pe El. Scopul natiunilor si al intregului univers este sa-L laude pe Dumnezeu!`

Pentru Callatis Praise `Muzica vine din Cer si se va intoarce in Cer.` Ei cred intr-o restaurare a muzicii si aici, copii a lui Dumnezeu au de jucat un rol foarte important. Muzica este una din cele mai mari forte, care atinge oamenii si-i aduce impreuna. Este o competitie acerba, iar ei considera ca au o chemare speciala, ca, prin muzica,  sa-L faca pe El cunoscut si sa castige generatia de astazi. Asta e viziunea grupului, iar sursa cantecelor este Dumnezeu.

Sursa: Contrast Media