Căsătoria merită

casatoria merita2

O emisiune prin care vom dovedi din experienţele celor căsătoriţi deja că merită să fii căsătorit. Dincolo de teorie vom dovedi practic cu experienţe de viaţă că a fi căsătorit e o binecuvântare, e o bucurie, e ocazia de a ne exercita şi arăta dragostea.

Societatea în care trăim ne încurajează să renunţăm uşor la luptă şi renunţăm uşor la relaţii, să aruncăm soţii sau soţiile la gunoi imediat ce aceştia nu mai corespund standardelor noastre dar vom arăta de ce este bine să lupţi pentru căsnicia ta, de ce se merită să fii căsătorit, ce experienţe urmează după marile bătălii. Vom dovedi că merită să lupti pentru căsătorie şi că se merită să te căsătoreşti.

Emisiunea asta o faci chiar tu. Ne poţi sugera familii care au luptat pentru relaţie şi au reuşit. Ne poţi scrie prin formularul de mai jos despre cupluri care au o poveste de viaţă, despre oameni statornici în relaţie, despre cupluri reuşite. Suntem siguri că ai în anturajul tău astfel de exemple şi am fi bucuroşi dacă ne-au scrie despre ele. Noi îi vom contacta pe cei care corespund profilului căutat şi îi vom invita să ne spună de ce se merită să fii căsătorit.

Numele tău(obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Telefonul tău

Familia propusă:

Numele familie(obligatoriu)

Adresa de email a familiei propuse

Telefonul lor

Motivele propunerii şi detalii despre familie