De ce nu slăbesc?          

„Trăiesc o dramă pe care nimeni nu o înţelege. Lupta cu greutatea îmi mănâncă întreaga viaţă şi nu câştig niciodată. Niciuna din curele de slăbit nu a dat rezultate mai mult de câteva zile. Nu mă simt bine deloc cu dimensiunile mele. Îmi e ruşine să ies cu tinerii sau prietenii pe undeva. Câteodată mă cuprinde o maximă disperare şi îmi trece prin cap şi gândul că viaţa aceasta nu merită trăită. Cum să fac să slăbesc? Ce metode să mai aplic? De ce nu reuşesc?” („o bucată” din mesajul Nicoletei)

Luni 9 iunie, de la ora 20:00, la Ora de consiliere, pe Radio Samariteanul, începem o serie de ediţii dedicate curelor de slăbire. Ce treabă are slăbitul cu oamenii credincioşi? De ce nu slăbesc cei care vor să slăbească? Care sunt dimensiunile corecte? Care sunt standardele? De ce nu sunt eficiente curele de slăbire? Ce anume face pe oameni să se îngraşe? De ce trebuie să slăbim? Şi încă alte zeci de întrebări.

Vă aştept cu sugestii, experienţe, rateuri, reuşite sau cu ce puteţi să participaţi la această ediţie. Aveţi la dispoziţie adresa de messenger. Vă aştept mesajale sau intervenţiile live în timpul emisiunii.

Si formularul de contact de mai jos:

Cantar