Mesaje

Florin Roszu – Ma bucur ca pot asculta un nou post de radio crestin datorita crizei financiare studiourile din Romania se confrunta cu probleme financiare, datorita acestui fapt multi interpreti isi lanseaza singuri albumele. De curand am finalizat un nou vol “Tu nu ști ca viata-ti trece! Daca sunteti interesati sunt dispus sa va ofer cateva mel in format mp3. Fiti binecuvantati de bunul D-zeu in tot ceea ce faceti! Florin Lidia Roszus

Gabriela – E plăcut să ascult acest post de radio!

Neluțu – Sfinta Treime sa binecuvinteze pe toti lucratorii la acest radio crestin, si pe toti ascultatorii lui cu o inima deschisa si binecuvintata pentru a primi si intelege mesajele sfinte prin acest radiou crestin. Amin.

Abdon Pricopiuc – Domnul sa va binecuvinteze pentru lucrarea pe care o face-ti, foarte frumos, cantari care imi umple sufletul de bucurie!

Nelu Stef – Domnu sa va aldue pentru treaba ce o faceti! Continuati in puterea D-lui, El e taria noastra.

Maria Elena Radu – Pace! Foarte frumoasa initiativa acestui radio. Are programe frumoase!
Dumnezeu sa va binecuvinteze, sa va dea putere si inspiratie, si mangaiere celor ce asculta! Daca aveti nevoie de ajutor cu ceva, m-as bucura sa va fiu de folos. Doamne ajuta!

Ai fost încurajat(ă) de muzica sau mesajele de la Radio Samariteanul? Scrie mai jos un mesaj de încurajare sau apreciere pentru cei care lucrează la Radio Samariteanul! Mulțumim!