Prostituția la porțile noastre

stop2Am citit azi o știre în care se spunea ca în orașul Zurich din Elevetia s-a inaugurat zona ”sex drive in”, o zona in care prostitutia sa fie practicata in mod organizat si sigur.  Puteti citi articolul aici.

Ce s-a facut este practic o zona cu boxe, la fel ca la o spalatorie auto, unde se poate parca masina si intretine relatii sexuale. Cand am vazut imagini ale zonei mi-am adus aminte de clinica veterinara din satul natal unde se mergea cu vacile la montat.

M-a indignat stirea, mai ales ca amenajarea zonei respective a costat 2 milioane de euro, bani platiti din taxele cetatenilor.

Dar m-am gandit ca de fapt asta-i doar o consecinta a gandirii ”CARPE DIEM” promovata ani de zile si a revolutiei sexuale care are lor acum in lume. Realitatea este ca prostitutia este deja scapata de sub control in majoritatea tarilor din UE, si nu doar.

Deja si in Romania exista zone in aproape toate orasele unde se practica prostituatia, zone in care femeile sunt pe strada si isi asteapta si ademenesc clienti. Din pacate zonele acestea sunt si zonele puternic circulate, pentru ca ele nu vor sta pe o strada unde circula 10 oameni pe zi.

Cum va protejati voi?

Ce explici copilului tau cand pe acolo si el te intreaba despre ce vedeti?

Cum ar trebui sa luptam noi? Ce alternativa oferim noi?

În seara acesta (29 august) la Radio Samariteanul vom dezbate această temă. Vă așteptăm de la ora 21:00!