Timp de calitate în cuplu

timp bun cu cel dragEdiţia din 1 mai 2013 a emisiunii: Căsătoria Merită abordează o temă “asezonată” cu sărbătoarea de azi. Timpul din relaţie. Relaţia de căsătorie e supusă mereu presiunii timpului. Dacă trebuie să muncim mai mult, dacă trebuie să stăm cu copiii mai mult, dacă trebuie să lucrăm pentru biserică, dacă trebuie să ajutăm pe cineva, timpul folosit este cel mai adesea rupt din “porţia” relaţiei. Mai este necesar un timp special pentru cei doi dacă relaţia deja are vechime? Cum putem să petrecem un timp de calitate cu cel pe care îl iubim? Ce trebuie să facem ca să avem un timp bun împreună?

Multe frământări şi dispute pornesc de la lipsa de timp petrecut împreună şi multe conflicte pot fi “dezamorsate” de un timp petrecut cu cel iubit.

Vă aştept astăzi începând cu ora 20 la o reflectare asupra timpului alocat relaţiei de căsătorie. Aştept mesajele voastre cu sugestii şi întrebări la ID radio.samariteanul, pe facebook sau la adresa teo@radiosamariteanul.ro sau prin formularul de mai jos: