Viitorul sună bine?

Zilele trecute, un om cu greutate din lumea tehnologiei, a făcut o declarație îmbucurătoare pentru unii, dar ca un gong al deșteptării pentru alții. Este vorba de Alexander Gostev, Chief Security Expert în cadrul Kaspersky Lab care face un fel de profeție a viitorului tehnologiei, pentru următorii 30 de ani.

Se pare că ceea ce Scriptura spune de multă vreme, se conturează tot mai bine. Nu e nevoie să devenim conspiraționiști, ca să observăm că aceste lucruri sunt posibile în viitorul apropiat, poate mai apropiat decât declară acest om.

Iată câteva întrebări la care căutăm răspuns în seara aceasta la masa rotundă în această seară (6 februarie) de la ora 20:

1. Cum comentați la modul general aceste afirmații? Cât de credibile și posibile vi se par?
2. Vom fi parte a acestei evoluții, care ar putea fi o poziție echilibrată în acest domeniu? Cum ar trebui să se raporteze creștinii, având în vedere atâtea poziții reticente cu privire la carduri, cip-uri, identitate electronică?
3. Cum ne putem pregăti pentru eventualitatea în care, noi vom fi forțați la aspecte pe care nu le dorim? Cum ne pregătim spiritual?

ASCULTĂ LIVE AICI

Trimite-mi mesajul tău pentru emisiune aici: