Despre jucariile sexuale

Suntem cu totii zilnic in cautarea unor senzatii care sa ne produca placere. Fie ca este vorba de gust, miros , auz sau vaz, este in firea omului sa isi exploreze simturile.

Fie ca apelezi la un masaj corporal sau la o stimulare de tip sexual, exista nuante mai mari sau mai mici de placere care ne bucura si ne fac viata mai frumoasa. Stimularile sexuale cu jucarii sexuale din sex shop, de tipul unui vibrator de exemplu pot stimula mult simturile si pot aduce in corp senzatii noi, nemaintalnite.

Un vibrator bun poate fii unealta de placere singulara sau jucarie erotica pentru jocul in doi. Vibratorul este in ziua de azi la fel de prezent in vietile oamenilor la fel ca alte produse cosmetice de exemplu. Generatiile noi de tineri exploratori nu-si mai ascund pudoarea si chiar cauta cu interes prin oferta bogata de jucarii sexuale si isi aleg fiecare dupa dorinte si posibilitati. Fie ca isi aleg un vibrator, fie ca opteaza pentru alt tip de jucarie erotica , gen dildo, strap-on, bile vaginale, bile anale, oua vibratoare, etc imaginatia s-a imbogatit mult si a atras dupa sine experietne noi, pe care generatiile trecute poate nici nu le-au trait. Explorarea corpului si senzatiilor oferite de corp este o calatorie, o calatorie pe care unii aleg sa o faca in doi. Cuplurile isi aleg impreuna jucariile sexuale pe care le prefera, care ii atrag, care le stimuleaz aimaginatia, aducand astfel un plus d einovatie, noutate, excitare in relatia lor. Diversitatea si varietatea de jucarii erotice are limitele foarte sus ridicate, ideile care pot fi puse in aplicare sunt multe si valideaza aproape orice tendinta sexuala, orice fantezie. Exista vibratoare pentru cupluri, pentru cupluri homosexuale, vibratoare pentru barbati, gen stimularea prostatei sau vibratoare pentru femei , vibratoare simple sau cu diferite programe si nivele de vibratie, unele dintre ele atata de avansate tehnologic incat pot concura foarte bine cu cele mai noi inventii tehnologice.