Categories
Sfaturi utile

Micropigmengtare: alegerea formei sprancenei

Sprancenele incadreaza fata, astfel incat atunci cand ti le aranjezi intr-un mod corect, totul pare la locul lui, aratand exceptional. Poate ca ai vazut forma sprancenelor cuiva si ti-a placut foarte mult. Le-ai putea obtine si tu prin micropigmentare. Gandeste-te, insa, ca nu toata lumea este la fel si, de aceea, pe tine poate te-ar avantaja o alta forma.

Sprancenele perfecte depind de forma si dimensiunea fetei tale. Atunci cand alegi forma corecta, te poate intineri cu ani. Zona ochilor se deschide, iar simetria faciala este mult imbunatatita. Atat de simplu: forma corecta a sprancenelor te fac sa arati mai sanatoasa, mai bine odihnita si mai tanara. De aceea, multe persoane apeleaza la micropigmentarea sprancenelor fara macar sa clipeasca.

Micropigmentare in functie de forma fetei

Forma fetei tale dicteaza si forma sprancenelor:

Inima: pentru ca barbia este subtire, alege o micropigmentare a sprancenelor subtire, pentru a crea un echilibru.

Oval: aceasta este o forma clasica a fetei, asadar si sprancenele ar trebui sa aiba o forma clasica.

Lunga: prin evitarea sprancenelor arcuite se poate crea senzatia ca fata este mai rotunda. Sprancenele fara curbura sunt preferate pentru acest tip de forma.

Rotunda: daca ai fata rotunda, alege sprancene bine arcuite in unghi. Astfel, se va crea mai mult echilibru.

Daca esti nesigura ce tip de forma sa iti faci prin micropigmentarea sprancenelor, asculta sfatul expertului, dar si al naturii. In general, natura stie mai bine decat noi sa creeze echilibru si, de aceea, este posibil ca forma naturala a sprancenelor tale, putin conturata, sa arate absolut bestial dupa micropigmentare. Roaga cosmecticiana la care mergi sa iti faca o simulare cu un creion cosmetic inainte de a alege forma, pentru a vedea daca rezultatul final are sa fie pe placul tau sau nu.

Daca doriti niste sprancene perfecte va recomandam sa va uitati peste lucrarile de micropigmentarea a sprancenelor facute de catre Paula Lupu!

Micropigmentarea este o procedura ale carei rezultate finale se vad abia dupa 10 zile, pentru inceput fiind posibila aparitia rosetii, iritatiilor si a umflaturilor. Asteapta inainte de a sari la concluzii, pana cand pigmentul se aseaza. Astfel, vei putea spune obiectiv daca rezultatul este pe placul tau sau nu. Daca nu este pe placul tau, ii poti spune acest lucru cosmeticienei pentru ca, in cea de-a doua sedinta de micropigmentare – pe care oricum o vei face – sa poata repara si corecta zona care nu e pe gustul tau. Teoretic, aceasta sedinta ar trebui sa fie inclusa in costul total al tratamentului de micropigmentare sau microblading a sprancenelor.